Een leuk rompertje met tekst personaliseren

Heb je een kleine gekregen of wil je een super tof rompertje cadeau doen aan een goede vriend, vriendin, familielid of collega? Wat dacht je dan van een rompertje met tekst? Je kan namelijk nu naar aanleiding van je geboortekaartje een rompertje laten bedrukken. Hoe gaaf is dat? Hierdoor heb je een geweldig rompertje volledig gepersonaliseerd. Daarnaast is dit ook nog eens heel leuk om te bewaren.

Welkom kleine spruit

Wil je een kleine spruit welkom heten op de wereld? Of heb je een super tof geboortekaartje gekregen van iemand en wil je die gebruiken voor het rompertje? Dat kan! Het geboortekaartje kan je namelijk opsturen naar het bedrijf waarna er een heel mooi rompertje wordt gemaakt. Het rompertje wordt namelijk bedrukt met het persoonlijke geboortekaartje dat je hebt ontvangen of gemaakt. Dit rompertje is echt uniek en zal je niet zo snel tegenkomen. Daarnaast is deze volledig gepersonaliseerd en heet je de kleine spruit echt welkom in deze hele mooie wereld.

Rompertje met tekst

Wil je een rompertje met tekst laten bedrukken? Ook dat is absoluut geen probleem. Je hoeft alleen aan te geven wat voor tekst en welk lettertype je zou willen. Vervolgens wordt deze tekst netjes afgedrukt op het rompertje en is de kleine klaar om te eten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor: Papa is de beste. Of je kan er een ander persoonlijk tintje aan geven en bijvoorbeeld je eigen naam of die van de baby op laten plaatsen. Zo weet je zeker dat ook dit rompertje uniek is.

Babystress

Heb je veel babystress en ben je vergeten een rompertje te kopen? Geen probleem want je rompertje wordt binnen twee werkdagen alweer afgeleverd. Daardoor om je nooit in de stress en heb je gewoon op tijd het rompertje in huis.